Personalen är vår största tillgång

Våra olikheter berikar.

Människor växer och utvecklas – en naturlag som vi på Thomée och våra ägare Salix Group värdesätter och skapar möjligheter för. Vi ser det som vårt ansvar att låta varje medarbetare växa i sin takt och att bidra till att nyfikenheten hålls levande. Det berikar vår kultur och bidrar till vår gemensamma strävan att alltid förbättra.

Idag är det viktigt för många att ha ett arbete där det går att förändra och göra skillnad. En arbetsplats där alla – oavsett vem man är eller vilka kvaliteter man har – bidrar till konkreta förbättringar för företaget, våra kunder, miljön eller samhället i stort. Vi söker efter människor som drivs av att skapa mervärde för våra kunder och leverantörer och som är intresserade av att utvecklas.

Arbeta inom Thomée.

Engagerade medarbetare är det viktigaste vi har. Vår medarbetarfilosofi handlar om att vara en attraktiv arbetsgivare med en arbetsplats där man trivs, känner sig delaktig och får utrymme att utvecklas i egen takt. Lediga tjänster hittar du på sidan Aktuellt, men du är också varmt välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att jobba hos oss på Thomée.

Thomee i siffror

1892

År etablerat

25000+

Artiklar

2000

Nöjda kunder

250

Leverantörer

150K

Leveranser

300+

Varumärken

10%

Tillväxt

14001

ISO Certifierad

  Skicka en spontanansökan
  Välj fil att ladda upp...

  mail pattern

  Har du några funderingar?
  Kontakta oss gärna.

  (+46) 40 38 61 03 roger.andersson@thomee.se