Många kontaktytor och mycket diskussion

Victor Lindqvist

Mitt namn är Victor Lindqvist och jag arbetar sedan den 1 september 2021 som Key Account Manager på Thomée Gruppen AB. Jag är 32 år och bosatt i Ängelholm tillsammans med fru och 3 döttrar i varierande åldrar. Ett liv i högt tempo, precis som jag vill ha det.

Innan jag fick förmånen att ansluta mig till Thomée arbetade jag på ett av vår moderkoncerns andra bolag – S:T Eriks AB – med samma typ av roll och ansvar. Mina dagar på Thomée präglas av många kontaktytor och mycket diskussion – både internt med flera olika avdelningar och externt med både leverantörer och självklart våra centrala kedjor, som är min huvudfokus. Strategier, analyser och planering av olika slag för att på bästa sätt utveckla våra affärer är en stor del i arbetet och samtidigt försöka hitta en balans mellan alla de produkter och varumärken vi kan tillgodose våra kunder med.

Erbjudandet från Thomée är djupt och i mina ögon väldigt attraktivt, vilket skapar många olika möjligheter för oss med leverantörer och tillsammans med och mot våra kunder – det är en väldig styrka och något som är fantastiskt kul att arbeta med. Det ska bli extra spännande att få ta detta till nästa steg nu när en långdragen pandemi, som visserligen möjliggjort flera andra positiva möjligheter för möten, förhoppningsvis är över och vi kan återgå till en vardag där vi faktiskt får träffas på riktigt igen. Jag välkomnar en ny struktur för möten och tror att detta kommer skapa möjligheter att vara mer handlingskraftiga och effektiva framåt!

Ser framemot att få bidra och utvecklas vidare tillsammans med Thomée och Salix Group!